Website Aanmelden:

Het aanmelden van een website voor onze cv onderhoudspaginas per stad is geheel gratis voor alle cv onderhoudsbedrijven. Het enige dat wij terugvragen is een linkje naar onze website. Wanneer u een linkje geplaatst heeft naar cvonderhoudenservices.nl zullen wij uw website toevoegen op de juiste cv onderhouds pagina.
Voor het toevoegen van onze link kunt u onderstaande gegevens gebruiken, maar u mag ook een andere tekst gebruiken.

Titel: cv onderhoud en services .nl
Omschrijving: CV onderhoud en service bedrijven voor u verzameld per regio
URL: http://www.cvonderhoudenservices.nl/

Als u bovenstaande link heeft toegevoegd aan uw website vul dan vervolgens het onderstaande aanmeldformulier in. Uw website wordt dan aangemeld voor onze cv onderhoudspaginas en u krijgt van ons zo spoedig mogelijk bericht wanneer uw website zal worden toegevoegd!

 

Als u geen linkje naar ons kunt of wilt plaatsen kunt u ook toegevoegd worden op cvonderhoudenservices.nl, maar dan vragen wij een eenmalige inschrijf vergoeding van € 39,95 exclusief BTW. U kunt dit aangeven door de tekst "betaalde toevoeging" bij het invulveld "Url onze link" in het onderstaande formulier in te vullen. Wij sturen u dan per mail een factuur en zullen u, na betaling van de factuur, toevoegen aan de juiste pagina.

 


Uw gegevens zoals ze vermeld worden op onze website.

Op welke pagina wilt u vermeld worden.

Waar heeft u een link naar ons geplaatst.

CAPTCHA Image

(A.u.b. text invullen uit bovenstaande afbeelding. Text is niet case sensitive.)
Klik hier als u de code niet kunt lezen.

Alle velden zijn verplicht.