CV-ketel nieuws

Nieuwe cv ketels besparen veel geld

Het vervangen van een cv ketel staat vaak voor een onvoorziene uitgave waar niemand op zit te wachten. Toch krijgt iedere huiseigenaar krijgt er gemiddeld één keer in de 10 a 15 jaar mee te maken. Het goede nieuws is echter dat het vervangen van uw oude cv u uiteindelijk ook veel geld kan besparen.
De technieken van de moderne cv-ketels zijn zo sterk verbeterd dat u behalve veel geld ook veel energie kunt besparen met een nieuwe cv installatie. Dan hebben we het nog niet eens over comfort. Nieuwe cv ketels leveren vaak betere prestaties en zijn vaak beter afgestemd op het type en omvang van uw woning. Zo kan een nieuwe cv-ketel uw huis sneller en efficiënter verwarmen en levert een nieuwe combiketel vaak meer water dan de oude cv-installaties dat deden. De tijden van de ijskoude straal onder de douche als de keukenkraan opengaat zijn definitief voorbij.
Bij de keuze voor een ketel zijn comfort, capaciteit en natuurlijk budget erg belangrijk. Voor een optimaal comfort is een installatie met de juiste capaciteit dan ook noodzakelijk. De keuze in nieuwe cv ketels is tegenwoordig aardig uitgebreid. Dit is dan misschien ook gelijk het nadeel van het vervangen van uw oude cv ketel. U moet zich wel goed laten voorlichten of zelf inlichtingen inwinnen voor u besluit een nieuwe cv ketel te kopen.

Tip: als u even krap bij kas zit en de cv-ketel toch vervangen moet worden kunt u er ook voor kiezen om een cv-ketel te leasen.
Er zijn verschillende CV installatiebedrijven die een leasecontract aanbieden voor de aanschaf van een cv-ketel.

Echter of u nu gaat leasen of kopen, goede voorlichting is essentieel voor de aanschaf van de juiste cv ketel. Laat u daarom altijd door een erkend installatie bedrijf voorlichten en vraag meerdere offertes op. Door verschillende offertes te vergelijken en goede voorlichting zorgt u uiteindelijk zelf voor de grootste besparing en het meeste comfort.

 

 

Prijzen cv onderhoud vergelijken

Wilt u snel de prijzen van meerdere cv installatiebedrijven met elkaar vergelijken, maar dan gebruik van onze gratis en vrijblijvende offerte service.
Dan ontvangt u, geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting, binnen enkele werkdagen de scherpste offertes van betrouwbare cv installatie en onderhoudsbedrijven bij u in de bus.

 

Goedkoopste cv onderhoudsabonnement.

Dagelijks vergelijken wij meer dan 150 onderhoudsabonnementen van ruim 80 cv onderhoud- en installatiebedrijven op prijs en service. Op dit moment betaalt u voor het goedkoopste cv onderhoudsabonnement met dekking in heel Nederland het bedrag van € 5,11 per maand. Er zijn echter een aantal installatiebedrijven die een nog scherpere aanbieding kunnen doen voor een onderhoudsabonnement voor uw cv installatie. Zelfs al vanaf € 4,48 per maand, maar deze bedrijven bieden vaak geen service in heel Nederland. De uiteindelijke prijs is dus afhankelijk van de regio waar u woont.
Wilt u ervan verzekerd zijn dat u niet teveel betaald voor een cv onderhoudsabonnement? Maak dan gebruik van onze vrijblijvende offerte service en laat de voordeligste aanbieders van cv onderhoudsabonnementen u helemaal gratis en vrijblijvend een aanbieding doen. U ontvangt dan binnen enkele werkdagen de voordeligste offertes, zonder enige verplichting, per email of bij u thuis in de brievenbus.

bel